Stöd Keeshondringen

 

Hem

Om klubben

Styrelsen

Avdelningar

Avelskommitte

Utställningar

Uppfödare

Valphänvisning

Omplaceringar

Avelshanar

Galleri

Länkar

 

Keeshondposten

 

 

 

 

 

Aktuellt!

 

Information om Styrelsen!

På sista styrelsemötet 27/9 -22 lämnade keeshondringens sekreterare ( Brita Pflügler) och kassör ( Siv Ljunggren) sina förtroende uppdrag.

Så i fortsättningen får ni kontakta övriga styrelsemedlemmar.

Vi har haft ett bra samarbete med styrelsen och lärt oss väldigt mycket.

Så tack för förtroendet.

Mvh Brita och Siv

 

 

Information om utgivningen av Keeshondposten.

På årsmötet 27 maj -22 beslutades det att Keeshondposten skall ges ut 3 ggr per år, i stället för dom tidigare planerade 4 ggr per år. Detta är för att kostnaden för tryckningen samt portot för tidningen har ökat.

I dag kostar 4 nummer av tidningen nästan 50,000kr/år och vi känner att det blir en för stor kostnad för rasklubben. Redaktionen har också stora problem med att få ihop material till att fylla upp tidningen med, trots upprepade uppmaningar både i tidningen samt på sociala medier.

Vi hoppas att ni har förståelse för detta och att ni kommer att uppskatta att tidningen kommer att skickas ut till er i april, augusti samt i december. Vi i styrelsen hoppas att detta beslut också kommer att göra att vi har mer ekonomi till att anordna mer för medlemmarna så som träffar osv.

Men i år så kommer nummer 2 av Keeshondposten att skickas ut redan i början av juli och nummer 3 kommer sedan i december.

Hälsningar

Keeshondringens styrelse samt redaktionen Keeshondposten.

 

 

Då vi i huvudstyrelsen sett att det är flera Keeshond med hud och/eller pälsproblem som dykt upp på Facebooksidan Keeshond Sverige. Så vill vi uppmana alla, till att informera sina uppfödare om problemen.

Samt att ni som har fått en diagnos av en veterinär rapporterar in detta till Keeshondringens Avelskommitté. Då det är enda sättet för att vi skall kunna se hur stort problemet är och för att eventuellt kunna se ett samband i aveln. Hitintills har vi bara fått in 1 (ett) rapporterat fall av Alopecia X men av vad vi sett på Facebook så verkar det finnas fler fall. Så rapportera in till oss.

Skicka ett mejl till keeseva60@gmail.com eller till asamicke@hotmail.com Skriv din hunds registreringsnummer och namn i stamtavlan. Bifoga också veterinärens diagnos. Beskriv också vilka problem din hund hade/har, samt veterinärens åtgärd. Och om åtgärden har hjälpt din hund.

Hälsningar

Keeshondringens Huvudstyrelse.


Se även info på sidan Svenska Keeshondringen på Facebook.

 

 

SKK informerar om att man from den 23 feb -21 kan betala medlemsavgiften via e-faktura eller via Kivra. Se mera information.

https://www.skk.se/sv/medlem/Avgifter/betala-med-e-faktura/

 

 

Då vi på grund av rådande restriktioner genom det nu rådande Covid -19 läget i Sverige. Inte har kunnat genomföra några fysiska möten under året. Så har Svenska Keeshondringen startat en privat grupp på Facebook för uppfödare som är medlemmar i rasklubben.

Gruppen heter "Keesavelns framtid" Och det är en grupp där vi skall kunna ha en kommunikation om rasen uppfödarna emellan. Vi hoppas att den gruppen skall kunna ge stöd och råd för uppfödarna av rasen i nuläget.

Hälsningar

 Huvudstyrelsen Keeshondringen.

Erbjudande till alla uppfödare som köper Keesägarens Handbok till sina valpköpare.

Uppmaning till alla medlemmar att skicka in bilder på hundar av våra raser i såväl vardagssituationer och vid informella möten och aktiviteter, som vid träning, på utställning och vid andra tävlings- eller provtillfällen, från både enskilda och rasklubbsrepresentanter.

Bilderna kommer publiceras på hemsidan. Gå in på ww.ssuk.se och titta under 'Skicka in egna bidrag' i menyn.

 

    

Utställningar

Lydnad

Viltspår/Bruks

Agility

Rallylydnad

Freestyle

Årets Kees

Vandringspris

Nya titlar

BPH Utförda

 

Årsmöten

 

För medlemmar