Uppdaterat

 

Stöd Keeshondringen

 

Hem

Om klubben

Styrelsen

Avdelningar

Avelskommitte

Utställningar

Uppfödare

Valphänvisning

Omplaceringar

Galleri

Länkar

 

Keeshondposten

    

 

Var med och stöd Keeshondringen.

 

Du vet väl att du kan stödja klubben genom att prenumerera på Bingolotter. 

För varje enkellott á 60kr så går 23kr till klubben och för varje dubbellott á 120kr så blir det 46kr till föreningen. Prenumererar du på t.ex. på 4 enkellotter i månaden, så kostar det dej 240kr och av dem så får då Keeshondringen 92kr. 

Vilka fördelar är det då att prenumerera på Bingolotto. Du får hem ett brev med dina lotter direkt i brevlådan. Sedan får du som prenumerant en ökad vinstchans då dom gör extra dragningar varje månad och du deltager alltid automatiskt i dessa dragningar. Alla prenumeranter får vinstgaranti, vinner du inte på 15 lotter i rad så får du välja mellan 5 extra lotter eller 200kr i avdrag på kommande faktura.  

 Man får också flera andra bra rabatter och erbjudanden som prenumerant. Du kan säga upp din prenumeration när du vill men när du börjar prenumerera så binder du dig för 12 v framöver. Sen om du säger upp prenumerationen så kan det ta upp till 6 veckor innan den stoppas. 

Hur gör jag då om jag vill stödja Keeshondringen som prenumerant av Bingolotter? 

Enklast är kanske att ringa direkt till Bingolotto - Folkspels kundcenter på tele: 0771-440 440. Säg då till om att du vill stödja Keeshondringen. Eller gå till www.bingolotto.se och sedan på prenumeration. Där fyller du i hur många lotter du vill köpa varje månad och dina personuppgifter. Efter det kommer det en rad där det står stöd förening. Skriv då in Keeshondringen där så kommer du att stödja föreningen. Du kan även betala dina lotter via autogiro.  

Då kanske du tänker måste jag då sitta där och spela varje söndag?  

Nej då alla dina Bingolotter vinstbevakas och du kan rätta dom på nätet (www.bingolotto.se). Så du kommer aldrig att gå miste om din vinst om du väljer att bara prenumera och inte spela. 

Vill du veta mera så kontakta Barbro Jansson 072-563 85 11 

 

Du kan även stödja klubben genom att prenumerera på Sverigelotter.

 

För varje enkellott av Sverigelotten á 25kr så får rasklubben minst 10kr och för varje dubbellott á 50kr så blir det minst 20kr. Prenumererar du på t.ex. på 6 enkellotter i månaden, så kostar det dej 150kr och av dem så får då klubben, Keeshondringen 60kr.  

 

Med Sverigelotten får du bokstavligen allt på en gång – vinsten, chans på 25 eller 50 miljoner kronor och förmånen att göra nytta.

Nu får du dessutom ytterligare en vinstchans i ett extra skrapfält. Och är du redan en vinnare har du i samma skrapfält möjlighet att dubbla vinsten. Sverigelotten ger i snitt vinst på var 4:e lott. Om du prenumererar på Sverigelotter så kommer dom i din brevlåda 2 v efter fullgjord betalning. Du kan prenumerera på 6, 8, 10 lotter i månaden. 

Du kan säga upp din prenumeration när du vill men när du börjar prenumerera så binder du dig för 12 v framöver. Sen om du säger upp prenumerationen så kan det ta upp till 6 veckor innan den stoppas. 

 

Hur gör jag då om jag vill stödja Keeshondringen som prenumerant av Sverigelotter? 

 

Enklast är kanske att ringa direkt till Folkspels kundcenter på tele: 0771-440 440. Eller gå in på www.sverigelotten.se/prenumeration och beställa dina lotter. Säg till eller skriv i att du vill stödja Keeshondringen. På nätet så kommer det först upp vilken förening som du vill stödja. Skriv då in Keeshondringen där så kommer du att stödja föreningen. Du bestämmer själv hur många lotter du vill köpa varje månad, minst 6 st och lämna dina personuppgifter. Du kan betala dina lotter på flera sätt bla. autogiro.  

 

Varför skall jag då stödja Keeshondringen? 

 

Som förening får Keeshondringen inga bidrag utan är helt beroende av medlemsavgifterna. Vår dyraste utgift är Keeshondposten med porto. Men även Uppfödarträffar och andra träffar kostar.  

Vi betalar även avgift till SKK samt till SSUK. Så vi behöver få extra bidrag för att vi skall kunna ge er något bra tillbaka till er som medlem. En bra tidning och intressanta träffar. Bidrag som vi kan få från att ni prenumererar på Bingolotto eller på Sverigelotten. 

    

Vill du veta mera så kontakta Barbro Jansson 072-563 85 11 

Hälsningar 

Styrelsen Keeshondringen. 

 


 

        

Utställningar

Lydnad

Viltspår/Bruks

Agility

Rallylydnad

Freestyle

Årets Kees

Vandringspris

Nya titlar

BPH Utförda

 

Årsmöten

 

För medlemmar