Stöd Keeshondringen

 

Hem

Om klubben

Styrelsen

Avdelningar

Avelskommitte

Utställningar

Uppfödare

Valphänvisning

Omplaceringar

Galleri

Länkar

 

Keeshondposten

 

 

 

 

 

"KEESHOND SVENSK CHAMPIONBOK

OCH FORTSÄTTNING"

År 1998 gav Anette Hedvall ut ”Keeshond Svensk Championbok 1951-1995”. Det var resultatet av hennes strävsamma arbete under flera år med att samla in foton och uppgifter om de keesar som tagit svenskt utställningschampionat. Ett fåtal exemplar finns fortfarande (2023) att beställa hos anette.hedvall@telia.com

Någon gång i början av 2000-talet dök tanken på en fortsättning upp. Jag lyckades samla material om de som hade blivit SUCH under de tio år som följde, dvs 1996 -2005. Jag följde helt den mall som Anette hade skapat. Men när det sedan kom till frågan om att trycka upp detta till en bok klarade vi inte detta ekonomiskt inom Keeshondringen. Och materialet blev liggandes i min gamla dator. Nu har jag emellertid plockat fram det och lagt i en PDF-fil. Denna fil ligger nu på Keeshondringens hemsida.

Hundarna är sorterade i ordning efter det datum då championatet togs. Namnen i stamtavlan står med versaler när det är en champion, annars med gemena. Foton är lämnade från ägare eller uppfödare och är papperskopior som skannats. Kvaliteten är förstås därefter. Jag har tyvärr inte lyckats åstadkomma någon paginering och inte heller något register. Så man får scrolla sig igenom materialet.

Läs och njut!

Monica Ekman

 

   

Utställningar

Lydnad

Viltspår/Bruks

Agility

Rallylydnad

Freestyle

Årets Kees

Vandringspris

Nya titlar

BPH Utförda

 

Årsmöten

 

För medlemmar